depaladijn

Glas & Aardewerk

Glas & Aardewerk

Toont alle 2 resultaten

Kleuren, kleuren, kleuren. Wanneer je onze winkel aan de Stationsweg in Drachten binnenloopt, word je ondergedompeld in een regenboog van kleuren. In harmonieuze kleurstellingen staan de bijzondere objecten opgesteld, uitgebalanceerd en geschakeerd naar kleur en vorm. Een lust voor het oog! Met aandacht en vooral met veel plezier zoeken we voor alle, met zorg ingekochte, voorwerpen een plaatsje in onze winkel. Op zo’n manier dat jij naar hartenlust al dat moois kunt bewonderen én kopen. Natuurlijk helpen we je daarbij graag. Ook wanneer je iets heel speciaals zoekt, passend bij je eigen interieur. We adviseren graag en komen ook op locatie langs, wanneer je dat op prijs stelt.

DutZ glaswerk
Uitgesproken en karakteristiek. Dat is het glaswerk van DutZ. Het Nederlandse bedrijf laat zijn unieke stukken maken in Oost-Europa waar het ambacht van glasblazen nog steeds vakkundig wordt uitgeoefend. Iedere vaas, schaal, pot, windlicht, kandelaar, kaarsenglas, drinkglas of karaf is het resultaat van het vakmanschap van een toegewijde glasblazers. Onze bijzondere bloemencreaties combineren heel goed met de glazen kunstwerken. Als De Paladijn zijn wij er trots op dat wij leverancier zijn van dit authentieke mondgeblazen Boheemse glaswerk. Voor Friesland hebben wij de alleenverkoop van dit bijzondere merk.

Aardewerk van Des Pots
Des Pots is de naam van het eigenzinnige bedrijf waarvan wij het aansprekende aardewerk in onze winkel verkopen. De organische vormen, niet strak en verwijzend naar de grilligheid uit de natuur, sluiten goed aan bij de bloemen en planten die wij in onze winkel verkopen. Natuur en cultuurgoed, verweven tot een eenheid van vormen en kleuren. Kom snel in de winkel langs om al die mooie voorwerpen zelf te aanschouwen!

Samengesmolten kleurenpalet
In De Paladijn is het goed gelukt de kleurenpaletten van beide leveranciers samen te smelten met de kleurenpracht van natuurlijke bloemen. De tinten van de kunstwerken komen heel mooi met elkaar overeen. Bovendien vermengen ze moeiteloos met de veelheid aan kleuren van de unieke bloemen in onze winkel.

Tip: In het najaar presenteren wij een mooie collectie glashangers, speciaal voor de donkere dagen rond kerst. Kom langs in de winkel en bewonder dit prachtige glaswerk van de Belgische merken Vondel en Goodwill. Ook voeren wij het Deense merk Sirius en het Duitse merk Radar voor uitzonderlijk mooie kerstboomverlichting.