depaladijn

U vraagt, wij binden!

Zeg het met bloemen. Het zijn gevleugelde woorden die nog steeds kloppen en vol van betekenis zijn. Bloemen hebben zeggingskracht en vertellen allemaal een afzonderlijk verhaal. Elke bloem heeft zijn eigen betekenis en is uniek in detail en ontwerp. Bloemen zijn altijd goed, in welke situatie je ze ook geeft. Wij snappen dat en helpen je graag bij het versturen van een favoriet boeket naar een favoriete persoon of speciale gelegenheid.

• Heb jij een speciale datum waarop je een geliefde structureel wilt verrassen met een boeket?
• Wil je doorlopend verse bloemen op een bepaald tijdstip laten leveren op een speciale locatie (kantoor, bedrijfspand of ander adres)?
• Vind je het fijn op vaste tijdstippen een boeket bij je thuis te laten bezorgen zodat er altijd iets leuks op tafel staat?
• Heb je een ander idee en heb je daarbij structureel bloemen nodig?

Bij De Paladijn kun je al vanaf € 25,- per boeket een bloemenabonnement afnemen. Samen leggen we de data vast waarop jij de bloemen wilt (laten) ontvangen. Samen bespreken we de stijl, de favoriete kleuren en eventueel andere specifieke kenmerken. Daarnaast is het ook mogelijk om een eigen vaas in te brengen. Alles in overleg en op maat gemaakt! Wij zorgen ervoor dat het boeket tegen de afgesproken prijs op de afgesproken tijd en plaats wordt bezorgd.

Aanmelden Bloemen abonnement

Abonnement optie 1: Abonnement van 10 boeketten waarvan je het 10e boeket gratis krijgt.

Abonnement optie 2: Abonnement van 5 boeketten waarvan je het laatste boeket met 50% korting krijgt.

Je kunt het laten bezorgen. In Drachten is dat (5.50) of je kunt het boeket afhalen in de winkel.

Mocht het buiten Drachten worden bezorgd komen er kosten overheen.

Voor meer Informatie kun je bellen naar: 0512- 51 38 78 of mailen naar info@depaladijn.nl

Bloemen abonnement

Factuurgegevens