Des Pots

Des Pots

Des Pots vazen: handgemaakt, uniek en een echte eyecatcher voor je woning
De vazen van Des Pots zijn met recht bijzonder te noemen! De collectie van Des Pots is handgemaakt met een compleet eigen stijl en karakter. Dit komt tot uiting in de verrassende veelzijdigheid! Des Pots is een Nederlands merk opgericht in 1989. Je vindt hun collecties nu niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland! De Art Director van Des Pots,  Nel Koolen streeft ernaar om haar unieke ontwerpen je in het hart te raken. Tijdloos, stijlvol, natuurlijk, sprookjesachtig, kleurrijk, eenvoudig en individueel: als het om haar gaat, is het allemaal van toepassing.

Des Pots vaas
Video afspelen

Wil je een echte eyecatchers in jouw woning? Kijk dan eens naar de mooie producten van Des Pots! Of je nu op zoek bent naar potten in de vorm van een aardbei of vazen met kleurrijke roosjes of citroenen; het zit allemaal in de collectie. Van zachte pastelkleuren tot het knallen van neon, er zit vast iets voor jou bij dankzij het brede scala aan vormen en kleuren.

Wij zijn een officiële dealer Des Pots

De Paladijn is officieel dealer van Des Pots in onze winkel hebben wij een ruim assortiment aan artistieke potten en vazen. 

Des Pots handhaaft exclusiviteit door geen producten in een online winkel te verkopen.

  • Des Pots citroen vaas
  • Des Pots aardbei vaas
  • De Pots bloemen vaas 

 
Ben je benieuwd naar de prachtige collectie vazen van Des Pots die wij verkopen? 

Kom gerust langs in onze winkel. Wij kunnen je er alles over vertellen.

De Paladijn

Wil je meer over de prachtige collectie Des Pots vazen? 

Neem contact met ons op of kom langs in de winkel om de uitgebreide collectie te bekijken.

Bekijk de Des pots collectie in onze winkel