depaladijn

Geurkaars Woodwick

Woodwick

Geurkaars Woodwick

Wil je een sfeermaker in je huis, koop dan de geurkaarsen van WoodWick. Met WoodWick maak je je ruimte helemaal naar eigen wens. Wil je de zachte geur van vanille? Of de kruidige geur van kaneel? WoodWick-kaarsen zijn de enige kaarsen ter wereld met houten lonten. Zo hoor je het rustgevende geluid van geknetter als de kaars brandt.

Over WoodWick geurkaarsen

WoodWick is een Amerikaans bedrijf dat hoogwaardige huisparfums maakt. Ze gebruiken alleen natuurlijke materialen, zoals houten lonten en sojawas, om hun kaarsen te maken. Hun kaarsontwerpen hebben een chique, luxe uitstraling dankzij hun zandlopervorm van glas. Wood Wick heeft ook een missie; de makers van het bedrijf willen mensen unieke geuren geven waar ze blij van worden. In gesloten toestand voorkomt het houten deksel dat de kaars uiteenvalt. Dit houdt het uiterlijk van de kaars consistent, ongeacht of deze brandt of niet.

Met WoodWick ben je toegewijd aan het ondersteunen van herbebossing voor een gezondere planeet.

Koop je de kaarsen van WoodWick dan werk je bewust mee aan een betere planeet. WoodWick® belooft duizenden bomen te planten in samenwerking met @OneTreePlanted. Wereldwijde herbebossing van One Tree Planted dragen bij aan schonere lucht en water en creëren tegelijkertijd lokale banen met sociale impact. 

En dat willen we allemaal toch?

Woodwick

Woodwick geurkaars
WoodWick fireside setje geurkaarsen.

De top 10 populaire geuren van WoodWick geurkaarsen

De Paladijn is officieel verkooppunt van WoodWick. In onze winkel hebben wij het complete assortiment. 

Hierbij de top 10 van De Paladijn; 

  1. WoodWick Fireside: Een warme en rustieke geur van houtvuur, met hints van amber en muskus.

  2. WoodWick Vanilla Bean: Een zoete en romige vanille geur, perfect voor een ontspannen avond thuis.

  3. WoodWick Lavender Spa: Een kalmerende en ontspannende geur van lavendel, die doet denken aan een dag in de spa.

  4. WoodWick Apple Basket: Een zoete en frisse geur van rijpe appels, met ondertonen van kruidnagel en kaneel.

  5. WoodWick Coastal Sunset: Een frisse en luchtige geur van de zee, met hints van citrus en jasmijn.

  6. WoodWick Cinnamon Chai: Een pittige en warme geur van kaneel, kruidnagel en gember, met een vleugje vanille.

  7. WoodWick Redwood: Een aardse en bosrijke geur van cederhout en rode houtsoorten, perfect voor liefhebbers van de natuur.

  8. WoodWick Linen: Een schone en frisse geur van pas gewassen linnen, die doet denken aan een zonnige dag in de lente.

  9. WoodWick White Tea & Jasmine: Een delicate en bloemige geur van jasmijn en witte thee, die doet denken aan een zen-tuin.

  10. WoodWick At the Beach: Een frisse en zilte geur van de oceaan, met ondertonen van kokosnoot en citrus.

Ben je op zoek naar een specifieke geur voor in je huis, kom lang bij de Paladijn en wij kunnen je perfect adviseren.

Woodwick geur van de maand

Elke maand selecteert De Paladijn de Woodwick geur van de maand. Dit kan een heerlijke geur zijn die perfect past bij het seizoen, of een geur die net is uitgebracht en de aandacht verdient.

Elke maand hebben wij twee verschillende geuren van het merk Woodwick met 25% korting.

Woodwick geur van de maand >>

Veel gestelde vragen WoodWick geurkaarsen

Het is aanbevolen om Woodwick kaarsen ongeveer 3-4 uur per keer te branden, afhankelijk van de grootte van de kaars. Dit zal helpen om ervoor te zorgen dat de kaars op een veilige manier brandt en dat de geur goed wordt verspreid. Als je de kaars langer dan 4 uur tegelijk laat branden, kan dit het risico op brandgevaar verhogen.

Het is ook aanbevolen om de kaars elke keer dat je hem gebruikt te trimmen voordat je hem aansteekt. Dit houdt de vlam in bedwang en kan helpen om de brandtijd van de kaars te verlengen.

De brandtijd van een Woodwick kaars kan variëren afhankelijk van de grootte van de kaars en hoe vaak je hem gebruikt. Als je de kaars ongeveer 3-4 uur per keer laat branden, kan een kleine kaars ongeveer 20-30 uur branden, terwijl een grotere kaars ongeveer 60-80 uur kan branden. Dit zijn echter slechts richtlijnen en de werkelijke brandtijd kan afwijken.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat de brandtijd van een kaars kan variëren afhankelijk van hoe je de kaars gebruikt. Als je de kaars bijvoorbeeld vaak trimt voordat je hem aansteekt, kan dit de brandtijd verlengen. Het is daarom aanbevolen om de kaars elke keer dat je hem gebruikt te trimmen om ervoor te zorgen dat hij op een veilige manier brandt en om de brandtijd te verlengen.

Als je vragen hebt over hoe lang een Woodwick kaars zal branden, raad ik aan om contact op te nemen met de fabrikant voor specifieke aanbevelingen. Ze kunnen je waarschijnlijk meer informatie geven over de brandtijd van hun kaarsen en hoe je de kaars het beste kunt gebruiken om de brandtijd te verlengen.

De Paladijn

Wil je meer weten over de WoodWick geurkaars

Neem contact met ons op of kom langs in de winkel om de uitgebreide collectie te bekijken.