Woodwick

woodwick logo e1673519991850

Woodwick geurkaarsen

Wil je een sfeermaker in je huis, koop dan de geurkaarsen van WoodWick. Met WoodWick geurkaarsen maak je je ruimte helemaal naar eigen wens. Wil je de zachte geur van vanille? Of de kruidige geur van kaneel? WoodWick-kaarsen zijn de enige kaarsen ter wereld met houten lonten. Zo hoor je het rustgevende geluid van geknetter als de kaars brandt.

Over WoodWick

WoodWick is een Amerikaans bedrijf dat hoogwaardige huisparfums maakt. Ze gebruiken alleen natuurlijke materialen, zoals houten lonten en sojawas, om hun kaarsen te maken. Hun kaarsontwerpen hebben een chique, luxe uitstraling dankzij hun zandlopervorm van glas. Wood Wick heeft ook een missie; de makers van het bedrijf willen mensen unieke geuren geven waar ze blij van worden. In gesloten toestand voorkomt het houten deksel dat de kaars uiteenvalt. Dit houdt het uiterlijk van de kaars consistent, ongeacht of deze brandt of niet.

 

download

Met WoodWick ben je toegewijd aan het ondersteunen van herbebossing voor een gezondere planeet.

Koop je de kaarsen van WoodWick dan werk je bewust mee aan een betere planeet. WoodWick® belooft duizenden bomen te planten in samenwerking met @OneTreePlanted. Wereldwijde herbebossing van One Tree Planted dragen bij aan schonere lucht en water en creëren tegelijkertijd lokale banen met sociale impact. 

Kies je voor de kaarsen van WoodWick dan help je direct mee om de planeet gezond te houden. En dat willen we allemaal toch?

WoodWick Fireside

De WoodWick Fireside kaars is misschien wel de bekenste kaars uit het assotiment van WoodWick. De kaars heeft een warme, houtachtige geur die doet denken aan een gezellige avond bij de open haard. 

WoodWick Fireside kaarsen zijn beschikbaar in verschillende maten, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je behoeften past. Ze zijn ook beschikbaar in andere vormen, zoals wax melts, wat een goede optie kan zijn als je geen open vlam wilt of als je kaarsen wilt gebruiken in een gebied waar het niet veilig is om open vlammen te hebben.

Als je op zoek bent naar een kaars met een warme, houtachtige geur en een knisperend vuur, dan is de WoodWick kaars Fireside zeker een goede optie om te overwegen. Probeer de kaars vandaag nog uit en voel hoe hij je huis in een gezellige en ontspannen omgeving verandert.

Woodwick geurkaars
WoodWick fireside setje geurkaarsen.

Welke geuren heeft Woodwick in het assortiment?

Er zijn talloze geuren om uit te kiezen, van de heerlijk verkwikkende geur van Crisp Morning Air tot de zachte, sensuele geur van Amber & Sandalwood. Of je nu op zoek bent naar een frisse, fruitige geur of een warme, houtachtige geur, er is zeker een Woodwick geurkaars die aan je wensen voldoet.

Wist je dat je de WoodWick kaarsen perfect zijn te combineren is met het glaswerk van DutZ en de vazen van Des Pots?

Wij zijn een officieel verkooppunt van WoodWick

De Paladijn is officieel verkooppunt van WoodWick geurkaarsen. In onze winkel hebben wij het complete assortiment. 

Ben je opzoek naar een specifieke geur voor in je huis, kom lang bij de Paladijn en wij kunnen je perfect adviseren.

Veel gestelde vragen WoodWick kaarsen

Het is aanbevolen om Woodwick kaarsen ongeveer 3-4 uur per keer te branden, afhankelijk van de grootte van de kaars. Dit zal helpen om ervoor te zorgen dat de kaars op een veilige manier brandt en dat de geur goed wordt verspreid. Als je de kaars langer dan 4 uur tegelijk laat branden, kan dit het risico op brandgevaar verhogen.

Het is ook aanbevolen om de kaars elke keer dat je hem gebruikt te trimmen voordat je hem aansteekt. Dit houdt de vlam in bedwang en kan helpen om de brandtijd van de kaars te verlengen.

De brandtijd van een Woodwick kaars kan variëren afhankelijk van de grootte van de kaars en hoe vaak je hem gebruikt. Als je de kaars ongeveer 3-4 uur per keer laat branden, kan een kleine kaars ongeveer 20-30 uur branden, terwijl een grotere kaars ongeveer 60-80 uur kan branden. Dit zijn echter slechts richtlijnen en de werkelijke brandtijd kan afwijken.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat de brandtijd van een kaars kan variëren afhankelijk van hoe je de kaars gebruikt. Als je de kaars bijvoorbeeld vaak trimt voordat je hem aansteekt, kan dit de brandtijd verlengen. Het is daarom aanbevolen om de kaars elke keer dat je hem gebruikt te trimmen om ervoor te zorgen dat hij op een veilige manier brandt en om de brandtijd te verlengen.

Als je vragen hebt over hoe lang een Woodwick kaars zal branden, raad ik aan om contact op te nemen met de fabrikant voor specifieke aanbevelingen. Ze kunnen je waarschijnlijk meer informatie geven over de brandtijd van hun kaarsen en hoe je de kaars het beste kunt gebruiken om de brandtijd te verlengen.

De Paladijn

Wil je meer weten over de geurkaarsen van WoodWick? 

Neem contact met ons op of kom langs in de winkel om de uitgebreide collectie te bekijken.