depaladijn

DutZ vazen

DutZ vazen

Karakter, ambacht en design. Dat is waar DutZ vazen voor staat. Dit is dan ook zichtbaar in alle unieke producten van mondgeblazen en handgevormd glas. 

De Dutz collection betstaat uit fascinerende;

  • Dutz vazen
  • Dutz schalen
  • Dutz windlichten
  • Dutz waxinelichthouder

De enorme passie voor mondgeblazen glas spat er bij de artikelen van DutZ Collection vanaf.

Op zoek naar uniek en ambachtelijk glaswerk? Zoek niet verder!
Lees hieronder wat de kracht van DutZ Vazen is:

 

Wist je dat de DutZ collection perfect te combineren is met de vazen van Des Pots en de kaarsen van WoodWick?

Dutz Vazen
Video afspelen over Dutz Vazen

DutZ Collection het merk

De letters in de naam DutZ staan voor Durf Uitgesproken Te Zijn. Zelf onderscheidt DutZ Collection zich dan ook door de grote hoeveelheid energie die zij steken in het ontwerpen van nieuwe artikelen. De bijzondere collectie komt daarnaast tot stand door het fascinerende ambacht van glasblazen, een ambacht wat steeds schaarser wordt. DutZ zet zich er dan ook voor in om deze zeldzaam wordende traditie van het glasblazen te behouden, onder andere door trouw te blijven aan de fabrieken in Oost-Europa.

Dutz vazen passie voor mondgeblazen glas

Het bedrijfsverhaal van DutZ begint na de val van het communisme in Oost-Europa. Tijdens diverse reizen in Roemenië kwamen CEOs Berno van Dooren en Bastiaan Kommers op het idee om mondgeblazen glas te importeren, nadat zij in contact kwamen met verschillende glasfabrieken. Waar het begon met het handelen in glaswerk als wijnglazen en karaffen, ontwikkelde het bedrijf later steeds meer een eigen stijl. Daarbij hoorde vervolgens ook het zelf ontwerpen van ambachtelijk glas. Het merk DutZ collection, eigendom van de firma Nethroma, is in 2006 gekoppeld aan de collectie, waarna de export over de hele wereld enorm toenam. Nog steeds blijft het merk DutZ trouw aan de fabrieken in Oost-Europa maar is inmiddels al een aantal jaren gevestigd in de Hanzestad Kampen.

DutZ Collection: Creëer sfeer in je huis met het glaswerk van DutZ

Dutz Vazen
Glas geblazen vaas van de DutZ Collection

Impact op de wereld

DutZ vazen durft zich niet alleen uit te spreken over het steeds zeldzamer worden van het ambacht van glasblazen, ook spreken zij zich uit over het welzijn en de voorspoed van de mensen om hen heen: “Welke keuzes je als individu maakt – dus ook waaraan je je geld besteedt – heeft uiteindelijk een impact op onze wereld. Niet alleen op ons klimaat, onze flora en fauna, maar ook op ons mensen”.

Duurzaamheidswinst, zoals DutZ dat zelf beschrijft, is voor hen te behalen in het terugdringen van restafval, het hergebruiken van grondstoffen en het maken van verantwoorde keuzes rondom toeleveranciers. Bekijk bijvoorbeeld eens de vazen collecties van DutZ. Deze bestaan uit speciale items van gerecycled glaswerk, die door de hergebruikte materialen niet volledig helder zijn, maar wel zorgen voor een unieke, ambachtelijke uitstraling. Continu wordt door Dutz collections gezocht naar meer mogelijkheden voor het verduurzamen van hun productie, logistiek en huisvesting. Allemaal voor een positieve impact op de wereld om ons heen.

Dutz Vazen Collectie bij De Paladijn

Bij De Paladijn in Drachten begrijpen we de waarde van kwaliteit en design. Daarom zijn we trots dat we een uitgebreide collectie Dutz vazen aanbieden. Ons assortiment varieert van de klassieke Dutz vaas groot voor die indrukwekkende centerpiece tot de charmante Dutz vaasjes perfect voor een subtiele toevoeging aan uw interieur.

Naast vazen omvat onze Dutz collectie ook prachtige waxinelichthouders, schalen en glaswerk, allemaal met die kenmerkende Dutz kwaliteit en stijl. En voor de liefhebbers van iets unieks, onze Dutz tulpenvaas is een ware blikvanger.

Dutz Design: Een Wereld van Accessoires

Naast vazen biedt Dutz een breed assortiment aan glaswerk en accessoires, waaronder de elegante Dutz waxinelichthouder en de robuuste Dutz schalen. Deze items combineren prachtig met de vazen, waardoor je een harmonieus geheel in je interieur kunt creëren.

De Betoverende Kleuren van Dutz

De kleurrijke collectie van Dutz vazen, zoals de Dutz vaas blauw en de Dutz vaas geel, brengt leven in elk interieur. Voor een subtieler effect biedt de Dutz vaas smoke een mystieke sfeer, terwijl de Dutz vaas oranje een warme gloed verspreidt.

Dutz Vazen Kopen: Kwaliteit voor een Aantrekkelijke Prijs

Houd onze Dutz vazen pagina in de gaten voor de nieuwste collectie, of kom langs bij De Paladijn in Drachten, waar je prachtige vazen kunt vinden tegen aantrekkelijke prijzen. Dit is de perfecte kans om je collectie uit te breiden of een uniek cadeau te vinden.

Dutz Cilinder Vaas en Kleine Vaasjes: Perfect voor Elke Gelegenheid

De Dutz cilinder vaas is een veelzijdig stuk dat past bij elke stijl, terwijl de Dutz kleine vaasjes ideaal zijn voor het toevoegen van subtiele accenten. Of je nu een enkele bloem wilt tentoonstellen of een klein boeket, er is een Dutz vaas die aan je behoeften voldoet.

Dutz Vazen
Breng sfeer in je huis met de vazen van DutZ. Prachtige najaarskleuren oranje en bruin.

DutZ Vazen
koop je bij De Paladijn

De Paladijn is officieel verkoper van verschillende Dutz vazen. Niet alleen in onze winkel hebben we een ruim assortiment aan vazen en ambachtelijk glaswerk, maar ook op onze webshop zijn ze te bekijken en bestellen.

Neem contact met ons op of kom langs in de winkel om de uitgebreide collectie te bekijken.

DutZ vazen gallerij