depaladijn

Boeketten

Bloemen weerspiegelen emotie…

Bloemen binden tot een smaakvol geheel. Dat is ons vak. We kijken daarbij naar details. Niet alleen naar de unieke eigenschappen van iedere bloem en iedere tak. Maar zeker ook naar de details die horen bij de persoon waarvoor wij het boeket of bloemwerk maken. Bloemen zijn emotie en hebben zeggingskracht vinden wij. Verfijnde combinaties en het specialistische rangschikken daarvan zorgen iedere keer weer voor een unieke uitkomst: een prachtig bloemwerk waarmee wij mensen willen ontroeren. Een exclusief geheel dat past bij de persoon waarvoor wij het liefdevol hebben samengesteld. De Paladijn is er voor:

Boeketten: Vertel ons voor wie het boeket bestemd is en wij maken er een persoonlijk geheel van. Kleuren, stijlen en type bloemen stemmen wij graag perfect af op uw wensen.
Bruidsboeketten: Het boeket, de corsages en eventueel de bloemwerken op de trouwauto zorgen voor een fleurige finishing touch van jullie huwelijksdag. Wij van De Paladijn helpen je graag bij het vinden van de juiste stijl, helemaal passend bij jullie als bijzonder bruidspaar.
Afscheidsbloemwerken: Afscheid nemen is moeilijk en dat wil je op zo’n persoonlijk mogelijke manier doen. Wij begrijpen dat. Wanneer je een afscheidsbloemwerk bij ons bestelt, luisteren wij graag naar je verhaal. Wij verwerken met liefde en aandacht alle details die jouw dierbare persoon tot een uniek mens maakte. Ook dierbare persoonlijke bezittingen kunnen wij hierin smaakvol verweven.
Bloemenabonnementen: Nooit zonder verse bloemen zitten, het juiste boeket op de juiste dag geleverd. Dat kan met ons op maat gemaakt bloemenabonnement. Lees hier verder wat het precies inhoudt.

Kom langs in onze kleurrijke winkel. Graag binden wij een mooi boeket voor jou. Advies nodig bij de styling van je interieur of de inrichting van je bedrijf? Ook dan helpen we je graag!