depaladijn

Geurkaarsen

Geurkaarsen

Enig resultaat

Woodwick geurkaarsen

Wanneer je onze winkel binnenkomt, ruik je het vast en zeker. Welhaast direct merk je een van de bijzondere geuren op uit het assortiment van Woodwick. We zorgen er iedere dag voor dat je een van de verfijnde geuren in het echt kunt ruiken. De geurkaarsen van Woodwick zijn van zeer hoge kwaliteit. De natuurlijke waxkaars is vermengd met etherische oliën in een breed scala aan geurtinten.

Breed scala aan geuren
Er zijn geuren die doen denken aan hout maar ook is er een lijn speciaal gericht op mannen. Wil je een frisse zomergeur? Of ben je op zoek naar een warme wintergeur? Binnen het assortiment is er altijd iets dat bij jou of de tijd van het jaar past. Welke geur je ook zoekt, hij is te vinden in de grote collectie geurkaarsen van Woodwick. In onze winkel hebben we meer dan … soorten staan. Heel speciaal is de trilogie. Drie afzonderlijke geuren smelten gaandeweg samen tot een verrassende geurexplosie. Een echte aanrader!

Sojawax en houten lont
Zoek je een specifieke geur en hebben we die niet op voorraad? Dan bestellen we deze natuurlijk graag voor jou. Alle geuren van onze topleverancier zijn op sojabasis en branden bijzonder schoon op. De houten lont is gebaseerd op het principe crackle & burn. Terwijl de geurkaars zijn heerlijke geuren afgeeft, hoor je ook het knisperende geluidje van de brandende lont. Gezellig en knus! De verfijnde geuren branden langdurig en zijn zowel binnen als buiten te gebruiken.