depaladijn

Vondels

VondelsVondels Kerstballen

Laat jouw boom ook een verhaal vertellen met de feestelijke kerstballen van Vondels. In 2015 kregen Yan Xy en Loesje Donner-Raedts een idee: ‘weg met die saaie en eentonige kerstballen in je boom, kerst staat in het teken van vieren dus we zouden er een feestje van moeten maken!’. Vanuit hun gedeelde passie voor design, plezier, mode en natuurlijk kerst is Vondels ontstaan. In Amsterdam is het verhaal van Vondels begonnen en tegenwoordig kan ook de rest van de wereld niet meer om de prachtige kerstballen en ornamenten van Vondels heen! Met een [breed assortiment ] aan schitterende decoraties voor de feestdagen, combineert Vondels traditionele en eigentijdse ontwerpen. Geen ontwerp is te gek!

Voor bijzondere kerstartikelen hoef je niet verder te zoeken: Vondels heeft het allemaal!

Lees meer over wat Vondels bijzonder maakt:

● Kerstballen van Vondels
● Handgemaakte, unieke kerstballen en kerst ornamenten
● Traditioneel maar ook duurzaam
● Vondels x Nijntje

Kerstballen van Vondels

Een kerstboom zonder kerstballen? Dat is ondenkbaar. Maar waarom zou je voor een boom met alleen maar dezelfde ballen kiezen? Aan elke kerstbal kan een verhaal kleven.
Ben je een echte sneaker-lover? Hang een sneaker in je boom! Of is je favoriete snack een kaassoufflé ? Vondels heeft er een kerst ornament van gemaakt!

Handgemaakte, unieke glazen kerstballen en kerst ornamenten

Niet alleen de vormen en looks van de kerstballen en kerst ornamenten van Vondels zijn bijzonder, het is ook bijzonder hoe ze gemaakt zijn. De meeste artikelen in het assortiment zijn namelijk van mondgeblazen glas. Ook zijn ze met de hand beschilderd en gedecoreerd, wat elk item uniek maakt!

Traditioneel maar ook duurzaam

Naast alle bijzondere vormen en kleuren die de ornamenten van Vondels aannemen, heeft Vondels natuurlijk ook een heleboel traditionele kerstballen en ornamenten. Hang bijvoorbeeld een notenkraker  of candy cane  in je boom, of kies toch voor een luxe kerstbal  met handgeschilderde print. Wat al deze artikelen in ieder geval gemeen hebben is dat ze allemaal, stuk voor stuk, gemaakt zijn van milieuvriendelijke materialen. Want Vondels houdt van de aarde.

Nijntje kerstbal Vondels

Hoe komt Vondels toch iedere keer op het idee voor nieuwe designs? Het antwoord: ze doen ook aan samenwerkingen! En wat is nou leuker dan de samenwerking tussen Vondels en Nijntje. Iedereen kent de hoofdpersoon van de kinderprentenboeken wel en zowel jong en oud zijn blij te maken met een Nijntje kerst ornament. Elk konijntje draagt een andere, unieke outfit, van een rode kerstjurk tot een delfts blauwe outfit . Ook Nijntje’s hond Snuf speelt een rol in het assortiment en er is zelfs een speciale Nijntje piek te verkrijgen! Een Nijntje kerstbal van Vondels, bestel je hier.

Vondels webshop

De Paladijn is officieel verkoper van verschillende Vondels ornamenten. Niet alleen in onze winkel hebben we een ruim assortiment aan kerstballen en ornamenten, maar ook op onze webshop zijn ze te bekijken en bestellen.