depaladijn

Over ons

Sfeer, Warmte, Stijl, Creativiteit

Op persoonlijke wijze vullen wij uw vraag in door een harmonische balans tussen creativiteit, stijl en vakkunde. Wij maken op een unieke manier, zoals u van gedreven bloembinders kunt verwachten, gebruik van fantastische bloemen, planten en bijzonder geselecteerd aardewerk en glaswerk. Wij luisteren naar úw wensen en zetten onze creativiteit in om iedere keer weer tot een verrassend maatwerkstuk te komen.

Natuurlijk doen wij dat ook graag bij u thuis of bij u op de zaak. Op geheel vrijblijvende basis geven wij u een passend advies.

De Paladijn uit Drachten is aangesloten bij Floranl.nl en bezorgt uw bloemen door heel Nederland en desgewenst in het buitenland.

Sins 1936!

Sins 1936 is de paladijn de meest bekende bloemist en boeketten specialist in Drachten en omstreken. Daarnaast zijn wij uitverkoren tot de meest zorgvuldige en duurzaamste bloemist.

Waarom bestellen bij de paladijn?

84 Jaar ervaring
De paladijn heeft al meer dan 84 jaar ervaring op het gebied van bloemen en boeketten. Dat merk je meteen, aan onze hoge kwaliteits boeketten.

Alle soorten en maten
Niet alleen heeft de paladijn jarenlange ervaring op het gebied van boeketten. Maar ook op gebied van bruidsboeketten en geboorte assortimenten.

Thuis bezorgd.
Sins kort brengt de paladijn ook al de bestellingen bij uw langs.