Hoe het werkt?

  1. Je besteld online.
  2. Betaald.
  3. Je krijgt van ons een mail met tijdstip.
  4. Op het aangegeven tijdstip rij je vanaf de Jumbo kant de drive door in.

Op 10 mei is het Moederdag. Je wilt je moeder verassen met een prachtig boeket, uit waardering voor wat ze allemaal voor je gedaan heeft. de Paladijn heeft voor Moederdag een leuke actie bedacht om je moeder te verrassen met een bijzonder fleurig boeket van de Paladijn.

Met veel trots en passie mogen wij ons de eerste duurzame bloemist noemen in de provincie Friesland.

Je kunt in het weekend van Moederdag bij de Paladijn een prachtig boeket bestellen in de webshop en zelf ophalen bij de Paladijn in Drachten. Je krijgt na de bestelling een persoonlijke e-mail van de Paladijn met een nummer en tijdstip vermeld. Zorg ervoor dat je precies op het aangegeven tijdstip bij ons aanwezig bent, om het afhaal proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. We verwachten namelijk enorm veel bestellingen voor Moederdag.

Het is ook mogelijk om bij grote bestellingen je bestelling thuis te laten bezorgen.

Let op! Door de corona maatregelen kunnen wij niet meer dan 2 personen in onze winkel toelaten. Dit doen we om de veiligheid van onze medewerkers en klanten te waarborgen. Houd hier dus rekening mee en ga bewust om met deze situatie. We verwachten een enorme drukte bij het ophalen van de bestellingen bij ons in de winkel.

Het kan voorkomen dat de boeketten op de foto’s afwijken van het origineel. Dit komt door de beperkte voorraad van onze leverancier.

Moederdag boeketten

Geurkaars

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *